Pina Colada sūrio pyragas

Pina Colada sūrio pyragas

Pina Colada sūrio pyragas

6-8 porcijoms reikės:

PAGRINDUI:

UŽPILDUI:

  • 1 pakelis želatinos (20 g);
  • 150 ml ananasų sulčių, nusunktų iš konservuotų ananasų;
  • 100 ml baltojo romo;
  • 75 g cukraus;
  • 500 g maskarponės sūrio;
  • 75 g cukraus pudros;
  • 250 g riebaus kokosų pieno arba grietinėlės;
  • kokteilinių vyšnių dekoravimui.

1. Įkaitinkite orkaitę iki 180ºC temperatūros.
2. Visus pyrago pagrindui skirtus ingredientus sudėkite į virtuvinį kombainą ir sumalkite.
3. Masę išpilkite ant maistinės plėvelės arba kepimo popieriaus ir suvyniokite į vieną gabalą.
4. Iškočiokite pagrindą ir įdėkite jį į torto formą, prispausdami prie kraštų.
5. Skardą išklokite folija ir uždėkite, pavyzdžiui, džiovintų pupelių, kad tešla nepakiltų. Kepkite 30 minučių.
6. Puode sumaišykite romą, cukrų, ananasų sultis ir pakaitinkite iki kol pamatysite pirmąjį burbuliuką. Tuomet įdėkite želatiną ir gerai išmaišykite.
7. Dubenyje išplakite maskarponės kremą su kokosų pienu. Tuomet įdėkite želatiną ir gerai išmaišykite.
8. Paruoštą mišinį supilkite į iškeptą pyrago formą ir bent 5 valandas palaikykite šaldytuve.
9. Papuoškite tortą konservuotais ananasais ir kokteilinėmis vyšniomis.

Receptas: Agate Vanuška-Andruce.
Stilius: Līva Kārkle-Upeniece.
Nuotrauka: Maris Kiseliovas.

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk -10% nuolaidą kitam apsipirkimui