„Biovegan“ ekologiški kepimo milteliai su vynakmeniu ypač stipriai kildina tešlą. Tešlai suteikia lengvą tekstūrą, ji tolygiai iškyla. Tinka visų rūšių tešlai. Kepiniai ilgai išlieka švieži. Be glitimo. Tinka veganams.
Pilnai kompostuojama pakuotė, kuri po 6-9 mėnesių suyra į CO2, vandenį ir naują biomasę.
„Biovegan“ yra ekologiškų kepinių ir kitų patiekalų priedų gamintojai – pradininkai, dirbantys nuo 1986 metų. Nuolatos stebina naujais ekologiškais veganiškais produktais, skirtais duonos, pyragų ar kitų desertų gaminimui. Skonis – svarbiausia!
Sudedamosios dalys: tapijokos krakmolas*, tešlos kildymo medžiaga: natrio karbonatas (E500ii); rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: kalio tartratas (vynakmenis) (E336) 23%; citrinų sulčių milteliai*, tirštiklis: guaro derva* (E412). *– iš ekologinių ūkių.
Sudėtyje gali būti lubinų ir riešutų pėdsakų.
Maistinė vertė (100 g) – 744 kJ/178 kcal: riebalų <0.5 g (iš jų sočiųjų riebalų rūgščių <0.1 g), angliavandenių 43 g (iš jų cukrų <0.5 g), skaidulinių medžiagų 0.7 g, baltymų <0.5 g, druskos 18.6 g.