Karšta kynva (mėgstantiems aštriau)

Karšta kynva (mėgstantiems aštriau)

Karšta kynva (mėgstantiems aštriau)

Kynva (bolivinė balanda) yra ypač maistinga. Joje subalansuotas rinkinys žmogui reikalingų amino rūgščių. Pati neturi glitimo, todėl alergijos labai retos. Dėl šių savybių kynva pastaraisiais metais labai išpopuliarėjo visame pasaulyje.

Vegan Pipiras pasakoja, kaip paruošti kynvą: nuplikyti verdančiu vandeniu, perplauti ir virti apie 15–20 min.

Patiekalui reikės:
1 puod. virtos ekologiškos trispalvės kynvos
1 cukinijos
2 salierų kotų
1/2 arb. š. kajeno pipiro (dėkite mažiau, jei nemėgstate aštriai)
1/2 arb. š. himalajų druskos
1/2 arb. š. pipirų
saujos sultenės lapelių
3 valg. š. mielių dribsnių su vit. B12

Salierų kotus susmulkinti, cukiniją nulupti ir supjaustyti, tada pakepinti su lašeliu riebalų. Dėti kynvą ir pašildyti su prieskoniais ir mielių dribsniais. Baigiant dėti sultenę ir išmaišyti. Skanaus!

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk -10% nuolaidą kitam apsipirkimui