Tinklaraščio www.kitchenjulie.com autorė Julija dalinasi neįparsto latte gėrimo receptu – su ciberžole.
Reikės:
1/4 puodelio vandens
3/4 puodelio ryžių, avižų arba kito augalinio gėrimo
1–2 šaukštų kokosų pieno
1/2 šaukštelio maltos ciberžolės
1/4 šaukštelio malto cinamono
2 šaukštelių šviežio imbiero sulčių (naudokite įrankį česnakui spausti)
rudo, nerafinuoto cukrus, kokosų cukraus, klevų sirupo arba medaus (pasirinktinai)
Vandenį ir augalinį gėrimą supilkite į puodą ir kaitinkite, kol skystis taps karštas, bet nevirs.
Puodelyje gerai sumaišykite likusius ingredientus ir supilkite karštą skystį. Gerai išmaišykite. Jei norisi, pasaldinkite ir mėgaukitės karštu ciberžolės latte gėrimu.