Nealkoholinis persikų ir kombučios kokteilis
2 porcijoms reikės:
- 300 ml kombučios (švelnesniam skoniui galima perpus maišyti su gazuotu vandeniu)
- 1 persiko (arba nektarino)
- saujelės trešnių (ar braškių)
- 0.5 citrinos (arba 1 laimo) sulčių
- kelių rozmarino šakelių (arba mėtų lapelių ar bazilikų)
- ledukų
Gaminimas:
- Persiką supjaustyti riekelėmis (arba jei norite intensyvesnio persikų skonio - sutrinti elektriniu trintuvu).
- Į kiekvieną taurę dėti ledukų. Įspausti citrinos arba laimo sulčių.
- Dėti persikų gabalėlius, po keletą trešnių ir rozmarino šakelių.
- Viską užpilti kombučia.
- Tiekti iškart.
Recepto autorė: tinklaraštininkė Be dietų