„TriCollagen Peptide“ yra geriamas maisto papildas, skysta kolageno forma, kurio sudėtį sudaro 3 pagrindinės biologiškai aktyvių komponentų grupės:
- I ir III tipo kolagenas bei hialurono rūgštis.
- Biologiškai aktyvios medžiagos, užtikrinančios gerą kolageno įsisavinimą.
- Augalų ekstraktai ir C bei B grupės vitaminai, varis.
Kas yra kolagenas? Tai vienas svarbiausių organizmo baltymų, kuris sudaro net 70% odos masės. Maždaug nuo 25 metų kalogeno natūraliai organizme ima mažėti, ši kolageno degradacija lemia odos senėjimą, raukšlių atsiradimą ir odos tamprumo bei stangrumo netekimą. Kolageno yra odoje, kauluose, kremzlėse, sausgyslėse, raiščiuose, raumenyse, taip pat – dantyse ir dantenose, akies ragenoje, kraujagyslėse, vidaus organuose bei audiniuose. Šio maisto papildo sudėtyje yra I ir III tipo kolagenas.
Pasirūpinkite savo vidiniu ir išoriniu grožiu su geriamu maisto papildu „TriCollagen Peptide“. Sudėtyje visas kompleksas medžiagų, kad plaukai žvilgėtų, oda švytėtų, nagai būtų tvirti! Šio produkto dėžutėje yra 14 buteliukų po 25 ml vaisių skonio skysčio. Gamyboje naudojamas žuvinės kilmės kolagenas yra itin aukštos kokybės, todėl produktas neturi žuviai būdingo kvapo ir skonio.
Naudojimo instrukcija: Išgerti po vieną buteliuką per dieną. Kursą rekomenduojame kartoti 3-4 kartus per metus. Produktas skirtas žmonėms nuo 16 metų.
Įspėjimai: neviršykite nustatytos rekomenduojamos dienos dozės. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Nevartokite, jei esate alergiški žuvies produktams ar bet kuriai kitai produkto sudedamajai medžiagai. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
„FenoQ“ produktų linija – išrankiausiems ir savo grožiu bei sveikata besirūpinantiems žmonėms.
Sudedamosios dalys: išgrynintas vanduo, hidrolizuotas žuvų kolagenas, saldiklis fruktozė, L-askorbo rūgštis (vit. C), uogų skonio aromatinė medžiaga, emulsiklis: ksantano derva, kininio ženšenio (lot. Panax ginseng) šaknų milteliai, dažiklis sparnuotosios dioskorėjos (lot. Dioscorea alata) vaisių ekstraktas, konservantai: kalio sorbatas ir natrio benzoatas, vario gliukonatas, silicio dioksidas, hialurono rūgštis, pantoteno rūgštis (vit. B5), piridoksino hidrochloridas (vit. B6), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis, saldiklis: steviolio glikozidai, mėlynžiedžių liucernų (lot. Medicago sativa) žolės milteliai, brokolinių kopūstų (lot. Brassica oleracea var. italica) milteliai, saulėgrąžų lecitinas, spirulina (lot. Spirulina platensis) milteliai, kininių arbatmedžių (lot. Camellia sinensis) lapų milteliai, tikrojo vynmedžio (lot. Vitis vinifera) sėklų milteliai, indinių morindų (lot. Morinda citrifolia) vaisių milteliai, stambiauogių spanguolių (lot. Vaccinium macrocarpon) vaisių milteliai, dygliuotojo ožerškio (lot. Lycium barbarum) uogų milteliai, paprastųjų aviečių (lot. Rubus idaeus) vaisių milteliai, kraštuotųjų malpigijų (lot. Malpighia emarginata) vaisių milteliai, paprastųjų mėlynių (lot. Vaccinium myrtillus) vaisių milteliai, aliejinių kopūstpalmių (lot. Euterpe oleracea) vaisių milteliai, paprastųjų granatmedžių (lot. Punica granatum) vaisių milteliai, mandarininio citrimedžio (lot. Citrus reticulata) vaisių žievelių milteliai, valgomojo pomidoro (lot. Solanum lycopersicum) vaisių milteliai, kofermentas Q10, dviskiaučių ginkmedžių (lot. Ginkgo biloba) lapų milteliai, tikrųjų alavijų (lot. Aloe barbadensis) stiebų ir lapų milteliai, D-biotinas (vit. B7), cianokobalaminas (vit. B12).
Maistinės medžiagos | 25 ml | RMV* |
Vitaminas C | 120 g | 150% |
Vitaminas B6 | 1 g | 71% |
Vitaminas B5 (pantoteno rūgštis) | 2 g | 33% |
Vitaminas B7 (biotinas) | 200 μg | 400% |
Vitaminas B12 | 5 μg | 200% |
Varis | 1 mg | 100% |
Hialurono rūgštis | 6.25 mg | |
Kolagenas | 10 000 mg | |
Silicis | 7 mg | |
Kininio ženšenio šaknų milteliai | 30 mg | |
Mėlynžiedžių liucernų žolės milteliai | 250 μg | |
Brokolinių kopūstų milteliai | 250 μg | |
Lecitinas | 250 μg | |
Spirulina milteliai | 250 μg | |
Kininių arbatmedžių lapų milteliai | 250 μg | |
Tikrojo vynmedžio sėklų milteliai | 250 μg | |
Indinių morindų vaisių milteliai | 250 μg | |
Stambiauogių spanguolių vaisių milteliai | 250 μg | |
Dygliuotojo ožerškio uogų milteliai | 250 μg | |
Paprastųjų aviečių vaisių milteliai | 250 μg | |
Kraštuotųjų malpigijų vaisių milteliai | 250 μg | |
Paprastųjų mėlynių vaisių milteliai | 250 μg | |
Aliejinių kopūstpalmių vaisių milteliai | 250 μg | |
Paprastųjų granatmedžių vaisių milteliai | 250 μg | |
Mandarininio citrimedžio vaisių žievelių milteliai | 250 μg | |
Likopenas | 250 μg | |
Kofermentas Q10 | 250 μg | |
Dviskiaučių ginkmedžių lapų milteliai | 250 μg | |
Tikrųjų alavijų stiebų ir lapų milteliai | 250 μg |
RMV* – referencinė maistinė vertė.
Vitaminas C padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą intensyvaus fizinio krūvio metu ir po jo. Vitaminas C padeda palaikyti normalų kolageno, kuris reikalingas normaliai kraujagyslių, kaulų, kremzlių, dantenų, odos ir dantų funkcijai, susidarymą. Padeda palaikyti normalius: energijos apykaitą, nervų sistemos veiklą, psichologinę funkciją, imuninės sistemos veiklą. Padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos, padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį, padeda atstatyti redukuoto pavidalo vitaminą E, gerina geležies absorbciją.
Pantoteno rūgštis (vitaminas B5) padeda palaikyti normalią energijos apykaitą; padeda palaikyti normalią steroidinių hormonų, vitamino D ir kai kurių neuromediatorių sintezę ir apykaitą; padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį; padeda palaikyti normalią protinę veiklą.
Vitaminas B6 padeda palaikyti normalius: cisteino sintezę, energijos apykaitą, nervų sistemos veiklą, homocisteino apykaitą, baltymų ir glikogeno apykaitą, psichologinę funkciją, raudonųjų kraujo kūnelių susidarymą, imuninės sistemos veiklą. Padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį. Padeda reguliuoti hormonų aktyvumą.
Vitaminas B12 padeda palaikyti normalius: energijos apykaitą, nervų sistemos veiklą, homocisteino apykaitą, psichologinę funkciją, raudonųjų kraujo kūnelių susidarymą, imuninės sistemos veiklą. Padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį. Atlieka tam tikrą funkciją ląstelių dalijimosi procese.
Biotinas padeda palaikyti normalius: energijos apykaitą, nervų sistemos veiklą, maistinių makromedžiagų apykaitą, psichologinę funkciją, plaukų, odos ir gleivinių būklę.
Varis padeda palaikyti normalius: jungiamojo audinio būklę, energijos apykaitą, nervų sistemos veiklą, plaukų ir odos pigmentaciją, geležies pernešimą organizme, imuninės sistemos veiklą. Padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos.
Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.