„Lilifruit“ ekologiškos goji uogos yra natūraliai saldžios, puikus energetinis užkandis. Turi daug skaidulinių medžiagų, chromo ir mangano; baltymų šaltinis. Nepridėta cukrų (produkto sudėtyje yra natūralių cukrų). Be sulfitų.
Manganas padeda palaikyti normalią energijos apykaitą, normalią kaulų būklę ir normalų jungiamojo audinio formavimąsi. Manganas padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinio streso. Chromas padeda palaikyti normalią maistinių makromedžiagų apykaitą ir normalią gliukozės koncentraciją kraujyje. Baltymai padeda palaikyti normalią kaulų būklę, raumenų masės augimą bei išsaugoti raumenų masę. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
Atidarius laikyti šaldytuve.
Literatūroje nurodoma, kad naudojantys kraują skystinančius vaistus, besilaukiančios ir maitinančios moterys šiomis uogomis turėtų nepiknaudžiauti.
Tradicinėje Kinų, Tibeto ir Indų medicinoje goji uogos jau daugiau nei 6000 metų naudojamos žmogaus organizmui stiprinti.
Ekologiškuose vaisiuose viso to nėra >
„Lilifruit“ džiovinti rehidruoti vaisiai ir uogos iš Prancūzijos. Džiovinant vaisius, išsaugomi jų natūralūs skoniai, aromatai ir maistingosios medžiagos.
Sudedamosios dalys: ekologiškos džiovintos goji uogos.
Maistinė vertė (100 g) – 1419 kJ / 337 kcal: riebalų 2.8 g (iš jų sočiųjų 0.27 g), angliavandenių 60.4 g (iš jų cukrų 45.6 g), skaidulinių medžiagų 11.1 g, baltymų 11.2 g, druskos 0.36 g, mangano 612 µg (31% RMV), chromo 22 µg (55% RMV).
RMV – referencinė maistinė vertė.