„Raab Vitalfood“ ekologiški migdolų baltymų milteliai.
Migdolų baltymų milteliuose yra 50% baltymų. Baltymai padeda palaikyti raumenų masės augimą, išsaugoti raumenų masę ir palaikyti normalią kaulų būklę. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
Aukščiau išvardinti teigiami poveikiai gali pasireikšti vartojant po 10 g šių miltelių per dieną. Netinka vaikams.
Migdolų baltymuose yra išlaikytas migdolams būdingas aromatas. Pakuotėje yra 20 porcijų.
Be glitimo, laktozės. Turi daug skaidulinių medžiagų. Tinka veganams.
Vartojimas: sumaišyti 1 valg. šaukštą (10 g) miltelių su 200 ml skysčio (pvz. sojų, avižų, kokosų gėrimu ar vandeniu). Migdolų baltymus galima dėti į glotnučius, kokteilius, sausus pusryčius, desertus. Produkto skonis ir spalva gali kisti, nes tai natūralus produktas ir tai priklauso nuo sezoninės kaitos. Pakuotė nevisiškai užpildyta dėl techninių priežasčių.
Laikyti sandariai uždarytą sausoje, vėsioje vietoje.
Sudedamosios dalys: iš dalies nuriebinti migdolų miltai* 100%. * - iš ekologinių ūkių.
Sudėtyje gali būti lazdynų riešutų, graikinių riešutų ir sezamų pėdsakų.
Maistinė vertė (100 g) - 1536 kJ/367 kcal: riebalų 11 g (iš jų sočiųjų 1.0 g), angliavandenių 8.4 g (iš jų cukrų 8.4 g), skaidulinių medžiagų 17 g, baltymų 50 g, druskos 0.04 g.
Aminorūgštys (100 g miltelių): izoleucino 1.8 g, leucino 3.4 g, lizino 1.2 g, metionino 0.3 g, cisteino 0.5 g, fenilalalino 2.5 g, tirozino 1.3 g, treonino 1.3 g, triptofano 0.5 g, valino 2.1 g.
Maistinė vertė (10 g, 1 porcijoje) - 153 kJ/37 kcal: riebalų 1.1 g (iš jų sočiųjų 0.1 g), angliavandenių 0.8 g (iš jų cukrų 0.8 g), skaidulinių medžiagų 1.7 g, baltymų 5.0 g, druskos <0.01 g. Aminorūgštys (10 g miltelių, 1 porcijoje): izoleucino 0.2 g, leucino 0.3 g, lizino 0.1 g, metionino 0.0 g, cisteino 0.1 g, fenilalalino 0.3 g, tirozino 0.1 g, treonino 0.1 g, triptofano 0.1 g, valino 0.2 g.