Fermentuotas avižų produktas, tai visiška "Mėmelio fermentuotas" klasika bei pats populiariausias produktas.
Švelnaus, subalansuoto skonio, turintis daug skaidulų ir gerųjų bakterijų.
BE GLITIMO, BE LAKTOZĖS, NEPASTERILIZUOTAS, KONCENTRUOTAS, NEALKOHOLINIS, VEGANIŠKAS.
Vartojimo būdas: rekomenduojama vartoti gryną po 1-2 valgomuosius šaukštus kiekvieno valgio metu arba iškart po jo.
Laikymo sąlygos: 0 iki +12 °C temperatūroje šaldytuve, apsaugotoje nuo tiesioginių saulės spindulių vietoje.
Atidarius butelį laikyti šaldytuve užsuktu kamšteliu ir suvartoti ne vėliau nei iki tinkamumo vartoti termino pabaigos.
„Mėmelio fermentuotas“, tai prekės ženklas, gaminantis itin aukštos koncentracijos gerųjų bakterijų produktus mikrobiomui, nes juk sveikas žarnynas yra pagrindinė puikios sveikatos priežastis!
Produktai gaminami nedideliais kiekiais, nes taip stengiamasi užtikrinti aukščiausią kokybę.
Prisijunk prie sparčiai augančio „Mėmelio fermentuotas“ gerbėjų rato, kurie kasdien vartoja „Mėmelio fermentuotas“ produktus ir džiaugiasi gerųjų bakterijų poveikiu sveikatai!
Sudedamosios dalys: geriamasis vanduo, avižiniai dribsniai - 8%, pieno rūgšties bakterijų ir bifidobakterijų raugas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga natrio hidrokarbonatas.
Produkte pieno rūgšties bakterijų – 108 KSV/ml, Bifidobakterijų – 107 KSV/ml, Lactobacillus bulgaricus – 108 KSV/ml, Streptococcus thermophilus - 108 KSV/ml, Lactobacillus acidophilus – 106 KSV/ml, Lactobacillus rhamnosus – 1010 KSV/ml, Lactobacillus casei – 108 KSV/ml. Kiti šių šeimų porūšiai: Lactococcus lactis subsp. lactis, Lactococcus lactis subsp. cremoris, Lactococcus lactis subsp. lactis biovar. diacetylactis, Leuconostoc mesenteroides subsp. cremoris, Lactobacillus delbrueckii subsp. lactis, Lactobacillus paracase, Propionibacterium freudenreichii subsp. shermanii, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium breve.
Maistinė vertė (100 ml) - 200 kJ / 43 kcal., riebalai – 1,0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 0,1 g; angliavandeniai – 7,6 g, iš kurių cukrų –1,2 g; baltymai – 2,0 g; druska – 0,10 g; alkoholis – 0%; Manganas - 1,61 mg (80.5%*); Varis - 0,20 mg (20%*); Cinkas -1,41 mg (14.1%*); Geležis - 3,01 mg (21.5%*); Magnis -123 mg (32.8%*); Fosforas - 230 mg (32.86%*); Kalcis - 96,3 mg (12.04%*); Kalis - 375 mg (18.75%*); Vitaminas B9 (Folio rūgštis)- 1,34 g (0,67%*); Vitaminas B5 (Pantoteno rūgštis)- 0,04 mg (0.67 %*).
*Rekomenduojamos paros normos (RPN).