„Englert“ ekologiškas maistingas vištienos kaulų sultinys – pagamintas tik iš aukščiausios kokybės ekologiškų ingredientų, virtas lėtai klasikiniu būdu 24 valandas su rinktinėmis daržovėmis ir žolelėmis. Turtingo, sodraus skonio. Be konservantų, dirbtinių kvapiųjų medžiagų ir maisto priedų. Vartoti pašildytą.
Kas yra kaulų sultinys? Iš Niujorko atkeliavusi sveika mada, kuri jau kelintus metus vis labiau populiarėja ir Europoje kaip „močiutės supermaistas“. Jis vartojamas ne tik kaip priedas gaminant įvairius patiekalus, bet geriamas ir grynas kaip puikus kolageno ir kitų vertingų maistinių medžiagų šaltinis.
Atraskite klasikinio kaulų sultinio jėgą:
Tamsaus stiklo stiklainyje su užsukamu dangteliu.
„Englert“ ekologiški sultiniai verdami iš ekologiškų jautienos arba vištienos kaulų. Juos lėtai verda kartu su šviežiomis daržovėmis ir žolelėmis 24 valandas. Daugiau nieko. Be skonio stipriklių ir dirbtinių priedų!
„Englert“ sultinius sukūrė seserys Laura ir Christina Englert – jaunoji inovatyvios ir kartu tradicinės šeimyninės įmonės „Feinkost Englert“ karta, kuriai svarbu gaminti vertingus ir kokybiškus produktus bei tobulinti ir paįvairinti asortimentą.
Sudedamosios dalys: vanduo, vištienos kaulai*, svogūnai*, porai*, morkos*, salierai*, jūros druska, pipirai*, gvazdikėliai*, lauro lapai*.
*– iš ekologinių ūkių.
Maistinė vertė (100 g) – 57 kJ/14 kcal: riebalų 0.3 g (iš jų sočiųjų <0.1 g), angliavandenių 0.2 g (iš jų cukrų <0.1 g), baltymų 2.5 g, druskos 0.80 g.