„Sonnentor“ ekologiška malta ciberžolė maistą nudažo ryškiai geltona spalva, ypatingai tinka kariams, lešių, ryžių patiekalams, troškiniams. Labai dera su špinatais, baklažanais, vištiena ir žuvimi.
Patarimas: kad aromatas būtų kuo intensyvesnis, prieš dėdami ciberžolę į patiekalus, pakaitinkite ją keptuvėje su šlakeliu aliejaus ar ghee sviestu, kad užputotų.
Sertifikuotas ekologiškas produktas.
Sertifikato nr. žr. ant pakuotės.
Daugiau apie ciberžolę (kurkumą):
- Nacionalinio Senėjimo instituto (National Institute on Aging), kuris įeina į JAV Nacionalinių sveikatos institutų sistemą (National Institutes of Health (NIH)), duomenimis ciberžolė pagal antioksidantų kiekį patenką į daugiausiai antioksidantų turinčių produktų sąrašą.
- (angliškai) Turmeric nutrition facts
UAB „Bio Sala“ neatsako už šiose nuorodose esantį informacijos turinį.
„Sonnentor“ – 1988 m. Austrijoje įkurta įmonė, gaminanti ekologiškus prieskonius, arbatą, kavą, kakavą bei saldumynus. Verslas, prasidėjęs nuo vieno ekologijos entuziasto idėjos, šiandien yra vienas sėkmingiausių Austrijoje.
Sudedamosios dalys: ekologiška ciberžolė.