Ekologiškas Italijoje pagamintas „Aiello“ šviesus migdolų kremas be luobelių – nepakartojamo skonio. Sudėtyje 100% tik ekologiški itališki migdolai ir daugiau nieko! Labai malonios minkštos konsistencijos, kuri nesudaro riebalo įspūdžio.
Gaminamas ypatingu būdu – migdolai malami akmeninėmis girnomis ir tai daroma lėtai, kad nepakiltų temperatūra. Taip išsaugoma ir maistinė vertė, ir skonio subtilumai.
Be pridėto cukraus (sudėtyje yra natūralių cukrų). Turi daug skaidulinių medžiagų, puikus baltymų šaltinis. Tinka veganams, žaliavalgiams (raw).
Gamintojas rekomenduoja valgyti užteptą ant duonos ar trapučio, dėti į makaronų padažus ir kitą maistą, siekiant pagerinti jų maistingumą. Pilti ant desertų ir ledų, dėti į kokteilius ir košes vaikams.
Stiklainėlyje su užsukamu dangteliu.
Remiantis maistingumo duomenų baze (nutritiondata.self.com), migdolai turi daug vitamino E (100 g migdolų yra 218% RMV (referencinė maistinė vertė suaugusiems) vitamino E), mangano (115%), vario (100%), magnio (72%), vitamino B2 (71%), fosforo (69%), kalio (35%), kalcio (33%), cinko (31%). Taip pat yra baltymų, geležies (26%), folio rūgšties (25%), vitamino B3 (21%) šaltinis.
Migdolai turtingi aukštos kokybės baltymų, kuriuose santykinai didelė koncentracija dalinai pakeičiamos L-arginino amino rūgšties. Tačiau vaikams ši amino rūgštis yra esminė (nepakeičiama) ir turi būti gaunama iš maisto. Migdolų baltymai lengvai pasisavinami. Dėl šių savybių tai puikus maistas vaikams bei pagyvenusiems žmonėms.
Skaitykite daugiau:
- (angliškai) whfoods.org/genpage.php?tname=nutrientprofile&dbid=96
- (angliškai) http://www.nuthealth.org/almonds/
UAB „Bio Sala“ neatsako už šiose nuorodose esantį informacijos turinį.
„Aiello“ – tai šeimos verslas iš pietų Italijos. Skanėstų gamyboje yra naudojami vietiniai itališki produktai: lazdynų riešutai iš Pjiemonto regiono, migdolai iš Sicilijos arba Apulijos, pistacijos iš Scilijos, citrusiniai vaisiai ir medus iš Kalabrijos. Kompanijos veikloje dera tradicijos ir inovacijos.
Sudedamosios dalys: ekologiški itališki migdolai be luobelių 100%.
Sudėtyje gali būti sezamų sėklų, žemės ir kitų riešutų pėdsakų.
Maistinė vertė (100 g) – 2731 kJ/660 kcal: riebalų 57 g (iš jų sočiųjų 6.8 g), angliavandenių 3.9 g (iš jų cukrų 3.8 g), baltymų 29 g, skaidulinių medžiagų 7.8 g, druskos 0.0 g.
Baltymai padeda palaikyti normalią kaulų būklę, raumenų masės augimą bei išsaugoti raumenų masę.
Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.