„Centonze“ žaliosios alyvuogės sūryme su kauliukais. Nocellara del Belice žaliosios alyvuogės sūryme pasaulyje žinomos dėl Castelvetrano metodo – jos yra auginamos ir gaminamos išskirtinai Vakarų Sicilijos Belicės slėnyje. Šios natūralios žaliosios alyvuogės yra saldaus skonio ir traškios tekstūros. Idealus itališkas užkandis ar patiekalas. Be dirbtinių dažiklių. Italijoje (Sicilijoje) pagamintas produktas.
Produkto grynasis kiekis: 820 g.
Sauso produkto kiekis: 500 g.
Plastikinėje pakuotėje. Atidarius laikyti šaldytuve.
„Centonze“ ekologiškas extra virgin alyvuogių aliejus spaudžiamas šaltuoju mechaniniu būdu. Ypač koncentruotas skoniu ir maistingomis medžiagomis, polifenoliais. Tai galima justi ir iš skonio. Tikrai patiks alyvuogių aliejaus mėgėjams, gurmanams. Išspaustas iš Nocellara del Belice alyvuogių iš Sicilijos vulkaniniame dirvožemyje užaugusių alyvmedžių. Aliejus spaudžiamas iš ne ilgiau kaip prieš 4 val. (!) rankomis rinktų alyvuogių gamintojo nuosavoje spaudykloje.
Sudedamosios dalys: Nocellara alyvuogės, vanduo, druska, pieno rūgštis, askorbo rūgštis.
Maistinė vertė (100 g) – 449.3 kJ/107 kcal: riebalai 10.3 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1.4 g), angliavandeniai 0.9 g (iš kurių cukrų 0.5 g), baltymai 1 g, druska 0.09 g.