„Centonze“ žaliosios alyvuogės su kauliukais sūryme. Nocellara del Belice žaliosios alyvuogės sūryme pasaulyje žinomos dėl Castelvetrano metodo – jos yra auginamos ir gaminamos išskirtinai Vakarų Sicilijos Belicės slėnyje. Alyvuogės yra saldaus skonio ir traškios tekstūros. Idealus itališkas užkandis ar patiekalas. Be dirbtinių dažiklių.
Stikliniame indelyje su metaliniu užsukamu dangteliu.
Atidarius laikyti šaldytuve.
Grynasis svoris 180 g.
Italijoje (Sicilija) pagamintas produktas.
„Centonze“ ekologiškas extra virgin alyvuogių aliejus spaudžiamas šaltuoju mechaniniu būdu. Ypač koncentruotas skoniu ir maistingomis medžiagomis, polifenoliais. Tai galima justi ir iš skonio. Tikrai patiks alyvuogių aliejaus mėgėjams, gurmanams. Išspaustas iš Nocellara del Belice alyvuogių iš Sicilijos vulkaniniame dirvožemyje užaugusių alyvmedžių. Aliejus spaudžiamas iš ne ilgiau kaip prieš 4 val. (!) rankomis rinktų alyvuogių gamintojo nuosavoje spaudykloje.
Sudedamosios dalys: Nocellara alyvuogės, vanduo, druska, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: pieno rūgštis, askorbo rūgštis.
Maistinė vertė (100 g) – (porcija 3 alyvuogės, 15 g) – 30 kcal (kalorijų iš riebalų 30): riebalų 2 g (3%) (iš jų sočiųjų riebalų 0 g (2%)), druskos 250 mg (10%), angliavandenių 2 g (1%) (iš jų skaidulinių medžiagų 2 g (10%)), baltymų 0 g. % – dienos vertė.