„ACALA“ ekologiškas putojantis arbatos gėrimas.
Žiemos nuotaika susipynusi su kvapniaisiais prieskoniais ir miško uogomis dovanoja šilumos ir jaukumo kupinas akimirkas. Turtingas, sodrus skonis, primenantis kvapnųjį karštą vyną (angl. Mulled Wine).
Gazuotas. Nealkoholinis.
Laikyti nuo + 2 ºC iki + 24 ºC. Mėgautis atvėsintu. Atidaryti lėtai. Atidarius laikyti + 4 ºC - + 6 ºC temperatūroje, suvartoti per 3 d.
Galimos natūralios nuosėdos. Alk. 0,0% tūrio.
ACALA – pirmoji įmonė Lietuvoje gaminanti premium klasės putojančią arbatą, naudojanti ypatingas technologijas. Naujausios žinios ir ilgametės gamybos tradicijos someljė meistrams leido sukurti taurų, tobulai subalansuotą nealkoholinį gėrimą.
ACALA gėrimų gamybai naudojamos tik kruopščiai atrinktos arbatos, Druskininkų šaltinio vanduo, lietuviškas ekologiškas cukrus ir fermentuotos arbatos kultūra (Medusomyces gisevii).
Įmonės šūkis – Gastronomical, Natural, Social.
Įmonės vertybės – ekologiškumas, kokybė, sveikata, kūryba, nuoširdus bendradarbiavimas ir amžių patikrintos tradicijos.
Sudedamosios dalys: Druskininkų šaltinio vanduo, sultys (mėlynių*, juodųjų serbentų*, aronijų*, apelsinų*), cukrus*, arbata (kinrožė*, pu-erh*, gaurometis*, assam*), fermentuotos arbatos kultūra (medusomyces gisevi)*, prieskoniai (cinamonas*, anyžius*, imbieras*, kardamonas*, gvazdikėliai*, pipirai*, pankolis*).
*ekologiška žaliava.
100 ml maistingumas: Energinė vertė 40 kJ/9 kcal;
Riebalai 0 g; iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g; Angliavandeniai 2,3 g; iš kurių cukrų 2,2 g; Baltymai 0,1 g; Druska <0,03 g.