Burnoje tirpstantis „Vivani“ ekologiškas pieniškas kapučino kavos šokoladas yra sudarytas iš dviejų sluoksnių – kreminio balto ir pieniško šokolado. Pagardintas nuostabaus skonio itališka espreso kava.
Pakuotė be plastiko.
Sertifikuotas ekologiškas produktas.
Sertifikato nr. žr. ant pakuotės.
Nuo 2000 metų „Vivani“ įkūrėjai įgyvendina savo svajonę gaminti aukščiausios kokybės šokoladą. Tai, kas kažkada prasidėjo kaip smulkusis verslas, dabar išaugo į visame pasaulyje žinomą prekės ženklą, kuris net 50-yje pasaulio šalių asocijuojasi su tvarumu ir konditeriniu menu. Kad ir kokios skirtingos būtų kultūros, kalbos ir pageidavimai, gero šokolado trokšta visi. Kaip teigia „Vivani“ gamintojai, geras šokoladas yra daug daugiau nei tik grynas saldumynas. Tai vertingas meno kūrinys.
Sudedamosios dalys: nerafinuotas cukranendrių cukrus*, kakavos aliejus*, kakavos masė*, nenugriebto pieno milteliai*, grietinėlės milteliai*, kava 2.5%*, nugriebto pieno milteliai*, išrūgų milteliai*, burbono vanilės ekstraktas*.
* – iš ekologinių ūkių.
Kakavos mažiausiai 40%.
Pieno kiekis 15%.
Sudėtyje gali būti riešutų ir glitimo pėdsakų.
Maistinė vertė (100 g) – 2434 kJ/585 kcal: riebalų 40.9 g (iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 25.5 g), angliavandenių 47.8 g (iš jų cukrų 46.7 g), baltymų 5.4 g, druskos 0.18 g.