„Lebensbaum” ekologiška miško uogų arbata. Kvapnios vaisinės arbatos mišinys su tikromis miško uogomis ir vanile iš ekologinio ūkio patiks ne tik vaikams. Be dirbtinių kvapiųjų medžiagų.
Paruošimas: puodelyje 1 arbatos maišelį užpilti naujo virimo verdančiu vandeniu. Laikyti 10 min.
Griežta kokybės kontrolė.
Sąžininga partnerystė.
Gamybos procesas draugiškas klimatui.
Grynasis kiekis 40 g.
„Lebensbaum“ arbatos supakuotos tausojant aplinką:
- dėžutės iš sertifikuoto, išlaikančio ekologinę pusiausvyrą miškininkystės ūkio – FSC®;
- spaudos dažai pagaminti augaliniu pagrindu, be mineralinio aliejaus;
- išorinė pakelio plėvelė iš medienos pluošto – kompostuojama;
- arbatos maišeliai iš natūralaus pluošto – kompostuojami.
„Lebensbaum“ – Gyvybės medis, taip išvertus skambėtų įmonės pavadinimas. Įvaizdis atitinka turinį: gamintojas patikimas, jautrus vartotojui ir gamtai, išlaikęs tikrą ekologisto aistrą, nors verslas jau įgavęs ir svorio, ir masto. Šiandieninis įmonės savininkas Ulrich Walter 1979 metais nedideliame Šiaurės Vokietijos miestelyje atidarė ekologiškų prekių parduotuvę. Daug tokių atsidarė tokiu metu, ypač Vokietijoje, ir prekiavo tuo, ką rado rinkoje. Ponas Walteris suprato, kad to nepakanka, ir jis ėmėsi pats ieškoti, kaip gauti tokios kokybės prekių, kokių jis norėjo. Taip krautuvininkas tapo kokybiškos ekologiškos arbatos, kavos ir prieskonių verslo savininku.
Vokiečių gamintojas „Lebensbaum“ savo produktams naudoja aukščiausios rūšies 100% ekologiškas žaliavas. Jų pasiekiami rodikliai, kaip taisyklė, viršija standartinius ekologiškumo reikalavimus ir atitinka gerokai išrankesnius Demeter, Naturland ir Bioland standartus. Ekologinė ir ypač biodinaminė žemdirbystė nestimuliuoja augalo augimo cheminėmis priemonėmis. Vietoj to čia stiprinamas paties augalo gyvybingumas, skiriant dėmesį sveikam dirvožemiui, švariai aplinkai, augalų auginimui pavėsyje – t.y. ekosistemoje.
„Lebensbaum“ laikosi „grynumo“ principo: jokių aromatinių priedų, jokių skonio stipriklių, jokių maisto priedų. Vietoj to didžiausias dėmesys skiriamas natūraliems, intensyvaus skonio ingredientams, kuriuos perka tiesiogiai ten, kur jie užauginti. „Lebensbaum“ su augintojais sieja aistra ekologinei žemdirbystei ir noras tausoti supančią aplinką.
Sudedamosios dalys: obuoliai*, erškėtuogės*, kinrožės*, saldžiųjų gervuogių lapai*, šeivamedžio uogos*, burokėliai*, juodieji serbentai*, šilauogės*, vanilė*.
*– iš ekologinių ūkių.