„Clearspring“ ekologiška miežių ir sojų miso pasta. Tai tradicinė Japonijos kaimo vietovių miso pasta. Gaminama tradiciniais metodais ir 1-2 metus brandinama kedro medžio statinėse. Puikiai tinka padažams, kepiniams, sriuboms ir pupelėms, ji suteikia sodraus, koncentruoto skonio. Iš jos taip pat gaminama puiki miso sriuba.
Nepasterizuota. Tinka veganams.
„Clearspring“ yra šeimos įmonė, jau 30 metų propaguojanti autentišką ir ekologišką aukštos kokybės maistą. Mes esame įsitikinę, kad kiekvienas turėtų galėti gauti kokybiško ekologiško maisto sveikam gyvenimo būdui.
Didžiuojamės galėdami Jums pristatyti įvairiais apdovanojimais įvertintų produktų asortimentą, kuriuo mėgaujasi žmonės daugiau nei iš 50 pasaulio šalių. Visi „Clearspring“ produktai pasižymi jiems būdingu skoniu, yra pagaminti pagal autentiškus receptus tradiciniais metodais. „Clearspring“ niekada nenaudoja jokių sintetinių priedų, nei rafinuoto cukraus.
Šio gamintojo produktai skatina tvaraus žemės ūkio plėtrą, nes remia ekologinius ūkius ir maisto gamintojus. Turtindami dirvožemį ir rūpindamiesi ekosistemomis „Clearspring“ saugo pasaulį ateinančioms kartoms.
Sudedamosios dalys: kultūriniai miežiai* 38%, sojų pupelės* 35%, jūros druska, vanduo. * - iš ekologinių ūkių.
Maistinė vertė (100 g) - 768 kJ/183 kcal: riebalų 5.9 g (iš jų sočiųjų 1.1 g), angliavandenių 19 g (iš jų cukrų 12 g), baltymų 11 g, druskos 11 g.