„Gran Pregio“ ekologiškas extra virgin alyvuogių aliejus PERANZANA.
Aukščiausios rūšies šalto spaudimo, išgautas tiesiogiai iš alyvuogių ir tik mechaniniu būdu. Išspaustas iš Peranzana alyvuogių.
Švelnaus aromato, lengvo-vidutinio kartumo ir pikantiškumo. Subalansuotas.
Idealiai tinka gardinti baltos mėsos, baltos žuvies patiekalus, salotas.
Pastaraisiais metais „Gran Pregio“ aliejus, pelnė apdovanojimus dėl savo aukščiausios kokybės ir puikių kvapo bei skonio savybių.
Polifenoliai 380 mg/kg
Rūgštingumas 0.12%
Žemė, kurioje gimė „Gran Pregio“ alyvuogių aliejus, yra į šiaurę nuo Bario, šimtamečių alyvmedžių giraičių lopšyje, netoli Adrijos jūros, kur dėl derlingo dirvožemio ir švelnaus jūros klimato išgaunamas išskirtinių organoleptinių savybių aliejus.
Šeimos ūkio paveldėtojai Maria Caputo su sūnumis Ignazio ir Antonio, pasitelkdami naujas alyvuogių perdirbimo technologijas, kontroliuoja visus alyvuogių auginimo ir spaudimo etapus, todėl išgaunamas iti aukštos kokybės aliejus, dėl kurio „Gran Pregio“ pelnė daugybę nacionalinių ir tarptautinių apdovanojimų.
Sudedamosios dalys: ekologiškas extra virgin alyvuogių aliejus.
Maistinė vertė (100 ml) – 3762 kJ/899 kcal: riebalų 99.9 g (iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 14.46 g), angliavandenių 0 g (iš jų cukrų 0 g), baltymų 0 g, druskos 0 g.