„Dehidra“ šalčiu džiovintos braškės griežinėliais – sveikam užkandžiui, vaikų skanėstams, sausiems pusryčiams pagardinti, kepiniams papuošti. Net keli trupinėliai šalčiu džiovintų braškių bet kuriai arbatai suteiks subtilaus skonio, kvapo bei primins malonias saulėtos vasaros dienas.
Maistingas užkandis, kuriame daug skaidulinių medžiagų, vitamino C, folio rūgšties. Taip pat yra vitamino A, kalcio ir geležies šaltinis. Be pridėto cukraus (produkto sudėtyje yra natūralių cukrų).
Vitaminas C padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą intensyvaus fizinio krūvio metu ir po jo. Padeda palaikyti normalų kolageno, kuris reikalingas normaliai kraujagyslių, kaulų, kremzlių, dantenų, odos ir dantų funkcijai, susidarymą. Padeda palaikyti normalius: energijos apykaitą, nervų sistemos veiklą, psichologinę funkciją, imuninės sistemos veiklą. Padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos, padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį, padeda atstatyti redukuoto pavidalo vitaminą E, gerina geležies absorbciją. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
„Dehidra“ braškės yra auginamos ir profesionaliai prižiūrimos Lietuvoje. Gamintojas didžiuojasi, jog stiprios komandos ir kruopštaus rūpesčio rezultatais gali nudžiuginti būtent vietinėmis uogomis!
„Dehidra“ agronominių tyrimų ir eksperimentinės plėtros skyrius naudoja pažangiausias braškių auginimo technologijas ir nenuilstamai kuria vis tobulesnius sprendimus tam, kad jų produkcija taptų dar skanesnė ir patrauklesnė galutiniam vartotojui.
Gamintojas kontroliuoja kiekvieną verslo etapą – nuo braškių auginimo iki galutinio jų paruošimo vartoti. Visas auginimo ir perdirbimo procesas yra 100% atsekamas. Taip garantuojamas maksimalus produkcijos saugumas, aukščiausia kokybė ir gardžiausias skonis.
Sudedamosios dalys: braškės 100%.
Maistinė vertė (100 g) – 1450 kJ/346 kcal: riebalų 1.2 g (iš jų sočiųjų 0.07 g), angliavandenių 86 g (iš jų cukrų 46 g), skaidulinių medžiagų 21 g, baltymų 5.2 g, druskos 0.03 g, vitamino C 500 mg (625% RMV*), vitamino A 120 μg (15%), folio rūgšties 185 μg (93%), kalcio 160 mg (20%), geležies 4.1 mg (29%).
*RMV – referencinė maistinė vertė suaugusiajam.