„Lebensbaum“ ekologiška žolelių arbata, skirta kūdikiams. Švelni ir balansuojanti. Be cukraus. Be dirbtinių kvapiųjų medžiagų. Griežta kokybės kontrolė.
Paruošimas: Šią arbatą kaskart reikia ruošti šviežiai. Puodelyje (200 ml) 1 arbatos maišelį užpilti naujai užvirtu vandeniu. Laikyti 8 min. Atvėsinti iki tinkamos gerti temperatūros ir greitai suvartoti.
Pastaba: nuolatinis čiulpimas iš buteliuko gali padaryti rimtos žalos dantims. Todėl: maitindami vaiką buteliuką laikykite patys ir neduokite jo tam, kad vaikas nusiramintų. Prašome arbatos nesaldinti. Išdygus jau pirmiesiems dantukams reguliariai rūpinkitės dantų priežiūra. Iki 1 metų kūdikį reikėtų pripratinti gerti iš puodelio. Arbata yra tinkama kaip papildomas skystas maistas.
Sąžininga partnerystė. Gamybos procesas draugiškas klimatui.
Grynasis kiekis 30 g.
„Lebensbaum“ arbatos supakuotos tausojant aplinką:
- dėžutės iš sertifikuoto, išlaikančio ekologinę pusiausvyrą miškininkystės ūkio – FSC®;
- spaudos dažai pagaminti augaliniu pagrindu, be mineralinio aliejaus;
- išorinė pakelio plėvelė iš medienos pluošto – kompostuojama;
- arbatos maišeliai iš natūralaus pluošto – kompostuojami.
Sužinokite daugiau:
- Mamos atsiliepimas: „Ši abata turėjo garbę būti pačia pirma dukrytės ragauta arbata. Ji pati iš savęs turi saldumo ir yra malonaus, švelnaus skonio. Dukrytei be galo patiko!“
- Dominyko mamos atsiliepimas: „Skonis arbatos mažyliui ir man patiko, kvapas tikrai malonus. Tikiu, kad arbatėlė nakčiai nuteikia raminančiai.“
„Lebensbaum“ – Gyvybės medis, taip išvertus skambėtų įmonės pavadinimas. Įvaizdis atitinka turinį: gamintojas patikimas, jautrus vartotojui ir gamtai, išlaikęs tikrą ekologisto aistrą, nors verslas jau įgavęs ir svorio, ir masto. Šiandieninis įmonės savininkas Ulrich Walter 1979 metais nedideliame Šiaurės Vokietijos miestelyje atidarė ekologiškų prekių parduotuvę. Daug tokių atsidarė tokiu metu, ypač Vokietijoje, ir prekiavo tuo, ką rado rinkoje. Ponas Walteris suprato, kad to nepakanka, ir jis ėmėsi pats ieškoti, kaip gauti tokios kokybės prekių, kokių jis norėjo. Taip krautuvininkas tapo kokybiškos ekologiškos arbatos, kavos ir prieskonių verslo savininku.
Vokiečių gamintojas „Lebensbaum“ savo produktams naudoja aukščiausios rūšies 100% ekologiškas žaliavas. Jų pasiekiami rodikliai, kaip taisyklė, viršija standartinius ekologiškumo reikalavimus ir atitinka gerokai išrankesnius Demeter, Naturland ir Bioland standartus. Ekologinė ir ypač biodinaminė žemdirbystė nestimuliuoja augalo augimo cheminėmis priemonėmis. Vietoj to čia stiprinamas paties augalo gyvybingumas, skiriant dėmesį sveikam dirvožemiui, švariai aplinkai, augalų auginimui pavėsyje – t.y. ekosistemoje.
„Lebensbaum“ laikosi „grynumo“ principo: jokių aromatinių priedų, jokių skonio stipriklių, jokių maisto priedų. Vietoj to didžiausias dėmesys skiriamas natūraliems, intensyvaus skonio ingredientams, kuriuos perka tiesiogiai ten, kur jie užauginti. „Lebensbaum“ su augintojais sieja aistra ekologinei žemdirbystei ir noras tausoti supančią aplinką.
Sudedamosios dalys: anyžiai*, pankoliai*, melisos*, kmynai*, ramunėlės*, čiobreliai* 2%.
*– iš ekologinių ūkių.
Maistinė vertė (100 ml gerti paruoštos arbatos◊, vidutinės reikšmės) – 2 kJ/<1 kcal: riebalų <0.5 g (iš jų sočiųjų <0.1 g), angliavandenių <0.5 g (iš jų cukrų*** <0.5 g), baltymų <0.5 g, druskos <0.01 g.
◊– 1 pak. užpilant 200 ml vandens.
***– natūraliai esantis cukrus.