„Alce Nero“ ekologiški kietųjų kviečių makaronai CORALLINI tinka kūdikiams nuo 6 mėn. Puikiai tinka sriuboms. Sudėtyje nėra kvapiųjų medžiagų. Be pridėto cukraus (produkto sudėtyje yra natūralių cukrų).
Turi daug vitamino B1 (tiamino), kuris padeda palaikyti normalią energijos apykaitą, nervų sistemos veiklą, psichologinę funkciją ir širdies veiklą. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
Ekologiški kietųjų kviečių makaronai subalansuoti kūdikiams ir vaikams. Smulkūs vamzdelio formos itališki makaronai, kaip ir visi „Alce Nero“ vaikiškos linijos produktai pagaminti tik iš itališkų ekologiškų produktų. Italijoje auginami Senatore Cappelli veislės kietieji kviečiai išsiskiria savo intensyviu aromatu, stipriu skoniu ir itin aukšta kokybe. Makaronų gamybai naudojamas vanduo išgaunamas iš Latemar šaltinio Alpių kalnuose.
Paruošimas: Virti verdančiame vandenyje apie 4-6 minutes iki norimos konsistencijos.
„Alce Nero“ – italų įmonė, dirbanti nuo 1978 metų, vienijanti daugiau nei tūkstantį ekologiškų ūkių Italijoje ir kitose šalyse. Logotipas – raitelis, keliaujantis priešinga kryptimi, nešantis žinią nepaisant sienų, kalbantis apie naują požiūrį. Taip ir įmonė nuo įkūrimo pradžios siekia išlaisvinti žemę nuo taršos, išsaugoti biologinę įvairovę, eiti prieš masinę gamybą.
„Alce Nero“ ekologiški makaronai, pomidorų tyrės, sausainiai su extra virgin alyvuogių aliejumi ir kiti Italija kvepiantys produktai. Pagrindiniai ingredientai yra iš geriausių Italijos žemės ūkio regionų, pvz., kietieji kviečiai auginami šešiuose pietų regionuose, pomidorai (pastoms ir padažams) auginami derlingose Emilia Romagna regiono žemėse.
„Alce Nero“ šviežius vaisius ir daržoves tiekia „Brio“ – viena svarbiausių Italijos įmonių, parduodančių ekologiškus vaisius ir daržoves. Ji buvo įkurta 1993 metais ir priklauso Verona provincijos ekologinio ūkininkavimo kooperatyvui „Cooperativa La Primavera“. „Brio“ asortimentą sudaro vietinių ekologinių ūkių išauginta produkcija. Kiekvienas ūkis įsikūręs skirtingoje Italijos vietoje – ten, kur tinkamiausias klimatas ir dirvožemis atitinkamai produkcijai išauginti. Didžiausias dėmesys skiriamas kokybės išsaugojimui. Siekiant įsitikinti, kad produktas yra saugus ir jame nėra cheminių medžiagų likučių, tyrimai atliekami du kartus – auginimo metu ir po derliaus nuėmimo.
Sudedamosios dalys: ekologiškos kietųjų kviečių manų kruopos, vitaminas B1, vanduo.
Maistinė vertė (100 g) – 1483 kJ/353 kcal: riebalų 1.5 g (iš jų sočiųjų 0.3 g), angliavandenių 71 g (iš jų cukrų 2.7 g ), skaidulinių medžiagų 2.9 g, baltymų 12 g, druskos 0.0 g, natrio 0.0 g, vitamino B1 1 mg (200% RMV).
RMV – referencinė maistinė vertė.