Italijoje pagamintas „Aiello“ puikaus skonio ekologiškas raudonųjų apelsinų marmeladas. Skanus ne tik ant duonos tepti.
Stiklainėlyje su užsukamu dangteliu. Atidarius laikyti šaldytuve.
„Aiello“ – tai šeimos verslas iš pietų Italijos. Skanėstų gamyboje yra naudojami vietiniai itališki produktai: lazdynų riešutai iš Pjiemonto regiono, migdolai iš Sicilijos arba Apulijos, pistacijos iš Scilijos, citrusiniai vaisiai ir medus iš Kalabrijos. Kompanijos veikloje dera tradicijos ir inovacijos.
Sudedamosios dalys: raudonieji apelsinai* (71%), neapdorotas cukranendrių cukrus*, citrinų sultys*, tirštiklis pektinas.
* - iš ekologinių ūkių.
Maistinė vertė (100 g) – 784.2 kJ/187.5 kcal: riebalų 0.14 g (iš jų sočiųjų 0.02 g), angliavandenių 47.9 g (iš jų cukrų 46.6 g), baltymų 0.52 g, skaidulinių medžiagų 1.03 g, druskos 0.033 g.