Ekologiškas Italijoje pagamintas „Aiello“ lazdynų riešutų kremas – tikras gardėsis. Švelnaus skonio, puikiai tinka desertams ir saldiems užkandžiams. Skaidulinių medžiagų šaltinis.
Kuo jis skiriasi nuo kitų riešutinių kremų?
• Šiame lazdynų riešutų net 35%, kas gan reta rinkoje.
• Be jokių hidrintų ar rafinuotų aliejų (palmių, rapsų ar kitų).
• Šio kremo tirštumo pagrindas – kakavos sviestas. Neperdirbtas, vertingas ir brangus ingredientas, kurio masinėje produkcijoje paprastai nevartoja.
• Cukrus cukranendrių ir nerafinuotas.
Stiklainėlyje su užsukamu dangteliu.
„Aiello“ – tai šeimos verslas iš pietų Italijos. Skanėstų gamyboje yra naudojami vietiniai itališki produktai: lazdynų riešutai iš Pjiemonto regiono, migdolai iš Sicilijos arba Apulijos, pistacijos iš Scilijos, citrusiniai vaisiai ir medus iš Kalabrijos. Kompanijos veikloje dera tradicijos ir inovacijos.
Sudedamosios dalys: Pjemonto (itališki) lazdynų riešutai* 35%, neapdorotas cukranendrių cukrus*, pieno milteliai*, saulėgrąžų aliejus*, kakavos sviestas*, druska, emulsiklis sojų lecitinas, vanilės ekstraktas*, malta vanilė*.
* – iš ekologinių ūkių.
Sudėtyje gali būti sezamų sėklų, žemės ir kitų riešutų pėdsakų.
Maistinė vertė (100 g) – 2448 kJ/585 kcal: riebalų 44.29 g (iš jų sočiųjų 8.97 g), angliavandenių 41.2 g (iš jų cukrų 36.74 g), baltymų 10.36 g, skaidulinių medžiagų 3.31 g, druskos 0.31 g.