Ekologiški ryžiai – puikus pasirinkimas žmonėms, besirūpinantiems subalansuota mityba. Ruošiant garnyrus bei ryžių patiekalus iš skirtingų rūšių ryžių paįvairinsite savo valgiaraštį bei atrasite naujų skonių. Ruošdami maistą pagal jau išbandytą ir pamėgtą receptą įprastus baltuosius ryžius pakeiskite laukiniais, raudonaisiais, rudaisiais ar juodaisiais. Būsite maloniai nustebinti!
Ekologiški Basmati ryžiai niekada nenuvilia, nes jie išverda birūs ir aromatingi. Iš šių ryžių paruošite puikius troškinius bei gardžiai kvepiantį plovą. Išbandykite ir ekologiškus pilno grūdo (ruduosius) Basmati ryžius. Dėl skirtingo apdirbimo proceso, rudieji ryžiai išsaugo net iki 60% daugiau maistinių medžiagų nei baltieji.
Pilno grūdo „Clearspring“ ekologiški rudieji ryžiai idealiai tinka sušiams, taip pat kitiems kasdieniams patiekalams su ryžiais ruošti. Juodieji ir raudonieji ryžiai paįvairins ne tik vaizdą lėkštėje, bet ir pamalonins gomurį. Pilno grūdo ekologiški raudonieji ryžiai išsiskiria maloniu aromatu, salsvu skoniu ir, žinoma, rausva spalva. Verta išbandyti ir juoduosius ryžius. Mes dėmesingai atrinkome aukščiausios kokybės ekologiškų ryžių asortimentą. Ruoškite pamėgtus ryžių patiekalus iš Basmati, rudųjų, raudonųjų, juodųjų ir kitų rūšių ryžių.