Šokoladiniai keksiukai su šokoladiniu kremu

Šokoladiniai keksiukai su šokoladiniu kremu

Šokoladiniai keksiukai su šokoladiniu kremu

9 vienetams Jums reikės:

KEKSIUKAMS:

  • 1 pakuotė Bauck Hof ekologiško veganiško keksiukų mišinio;
  • 100 g augalinio pieno;
  • 100 g margarino.

KREMUI:

  • 200 g Vivani ekologiško juodojo šokolado;
  • 100 g ekologiško Cosmoveda kokosų gėrimo;
  • 200 g Biona sutirštinto kokosų kremo.

Paruošimas:

1. Pagaminkite keksiukus. Į mišinį įpilkite augalinį pieną ir ištirpinkite margariną. Tešlą gerai išmaišykite, supilkite į formeles ir kepkite 175 °C temperatūroje 20-25 minutes. Iškepus atvėsinti.
2. Paruoškite kremą. Ištirpinkite šokoladą ir įmaišykite kokosų pieną bei sutirštintą kokosų kremą. Šaldykite bent valandą ir tada išplakite. Sudėkite į konditerinį maišelį su antgaliu ir papuoškite atvėsusius keksiukus.

Skanaus! 

Receptas: Laura Dravniece.
Stilius: Linda Vilmansone-Virbule.
Nuotrauka: Anda Upmale.

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk -10% nuolaidą kitam apsipirkimui