Ryžių pusryčių batonėliai su džiovintais vaisiais ir riešutais

Ryžių pusryčių batonėliai su džiovintais vaisiais ir riešutais

Ryžių pusryčių batonėliai su džiovintais vaisiais ir riešutais

Apie 20 batonėlių:

  • 150 g pūstų rudųjų ryžių
  • 100 ml rudųjų ryžių sirupo
  • 150 ml kokosų aliejaus
  • 100 g riešutų sviesto
  • 100 g įvairių riešutų ir sėklų (nebūtina)
  • 100 g įvairių džiovintų vaisių (neprivaloma)
  1. 1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 ºC.
  2. 2. Ištirpinkite kokosų aliejų ir sumaišykite su riešutų sviestu bei rudųjų ryžių sirupu.
  3. 3. Dideliame dubenyje sumaišykite pūstus ruduosius ryžius, riešutus, sėklas ir džiovintus vaisius. Supilkite skystą masę ir gerai išmaišykite.
  4. 4. Viską išdėliokite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos. Naudodami virtuvinę lentą paspauskite ir iš viršaus išlyginkite masę.
  5. 5. Kepkite 10-15 minučių. Prieš pjaustydami ar laužydami gabalėliais, visiškai atvėsinkite.
  6.  
  7. Receptas: Agate Vanuška-Andruce
  8. Stilius: Dagnija Vaivode
  9. Nuotrauka: Anete Rudmieze

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk -10% nuolaidą kitam apsipirkimui