750 ml stiklainiui:
Tešlai reikės:
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Ryžių miltai sumaišomi su kepimo milteliais, vaniliniu cukrumi ir druska. Išdėliokite stiklainio apačioje, ant viršaus išdėliokite rudąjį cukrų, ant viršaus uždėkite šokolado gabaliukus.
2. Į stiklainio ingredientus dedamas minkštas sviestas ir kiaušiniai, viskas maišoma, kol susidaro vienalytė masė. Jei masė atrodo per sausa, galima įmušti dar 1 kiaušinį. Leiskite tešlai pailsėti bent 1 val.
3. Sausainiai gaminami ant keptuvės ir kepami iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 12-15 minučių.
Receptas: Reinis Mikelsonas.
Nuotrauka: Maris Kiseliovas.
Stilius: Agate Vanuška-Andruce