HORCHATA Meksikietiško stiliaus ryžių gėrimas

HORCHATA Meksikietiško stiliaus ryžių gėrimas

HORCHATA Meksikietiško stiliaus ryžių gėrimas

4 porcijoms:

  • 200 g pilno grūdo Jasmine ryžių
  • 100 g lukštentų migdolų
  • 2 cinamono lazdelių
  • 200 g cukraus
  • 700 ml pieno
  • ½ a. š. vanilės pastos
  • ledo kubelių serviravimui

1. Sudėkite visus ingredientus, išskyrus ledą, į maišytuvą ir sumaišykite. Mišinį laikykite šaldytuve bent 6 valandas arba per naktį.
2. Mišinį dar kartą sutrinkite ir perkoškite per sietą, kad pašalintumėte gabalėlius. Paruoštas gėrimas patiekiamas su ledukais.

Receptas: Agate Vanuška-Andruce
Stilius: Dagnija Vaivode
Nuotrauka: Anete Rudmieze

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk -10% nuolaidą kitam apsipirkimui