2–4 porcijoms:
BLYNŲ TEŠLAI :
ĮDARUI:
PADAŽUI:
1. Visus tešlos ingredientus sumaišykite dubenyje su šluotele.
2. Supjaustykite kiaulieną gabaliukais, pagardinkite druska ir sudėkite į dubenį kartu su krevetėmis, griežinėliais supjaustytais saldžiaisiais svogūnais, bambukų ūgliais ir tarkuotu arba susmulkintu česnaku.
3. Įkaitinkite blynų keptuvę su trupučiu aliejaus, apkepkite ⅙ įdaro. Kepkite 2 minutes.
4. Į keptuvę supilkite ⅙ blynų tešlos, iš pradžių pamaišydami, ir kepkite po 2 minutes iš kiekvienos pusės.
5. Kiekvieną blyną įdarykite salotų lapais, svogūnų laiškais ir šviežiais ridikėliais, sudėkite įdarą ir perlenkite per pusę.
6. Nedideliame dubenėlyje sumaišykite ryžių vyną, sojų padažą ir ryžių actą.
7. Paruošti blynai patiekiami su padažu.