Avižinių dribsnių košė be virimo
Jums reikės:
- 100 g Amisa ekologiškų avižinių dribsnių;
- 2 šaukštai maltų linų sėmenų;
- 360 g pasirinkto pieno;
- žiupsnelis druskos;
- 8 vnt. Rapunzel ekologiškų džiovintų abrikosų;
- 2 šaukštai Biona ekologiško rudųjų ryžių sirupo;
- kedro arba kitų pasirinktų riešutų.
Paruošimas:
- 1. Džiovintus abrikosus supjaustykite mažais gabalėliais, suberkite riešutus, druską, sėmenis ir avižinius dribsnius bei viską išmaišykite. Pabaigoje įpilkite sirupo ir šiek tiek pieno.
- 2. Viską sumaišykite ir sudėkite į indus ar stiklainius. Palikite per naktį šaldytuve, išimkite pusryčiams, apibarstykite šviežiomis uogomis, pagardinkite kokia nors uogiene ar kitu pasirinktu priedu. Puikus pasirinkimas vasaros pusryčiams.
Receptas: Anna Panna.
Stilius: Baiba Prindule-Rence.
Nuotrauka: Maris Kiseliovas.