Domaines Pierre Chavin istorija prasidėjo Languedoc-Roussillon regione Prancūzijoje, kai talentingas vynininkystės specialistas Fabien Gross ir vyno rinkodaros specialistė Mathilde Boulachin, kilusi iš Champagne regiono vyndarių šeimos, svajones pavertė realybe. Vyndariai sukūrė platų Pierre Zéro aromatų ir vyno spalvų, mišinių bei tekstūrų spektrą. Pierre Zéro tikslas - pakeisti vyno degustavimo patirtį unikaliais, kosmopolitiškais ir madingais pasirinkimais alkoholio nevartojantiems žmonėms. Pierre Zéro iš esmės keičia mąstymą ir suteikia jiems galimybę pagaliau pasimėgauti vakaru draugų būryje, nesijaučiant iškritusiems iš linksmybių.
Pierre Zéro - tai sudėtingais, tradiciniais metodais gaminami dealkoholizuoti vynai. Jie gaminami taikant protėvių vyno gamybos metodus iš Pietų Prancūzijos vynuogynuose kruopščiai auginamų vynuogių. Vynuogių veislės atrenkamos pagal jų aromatines savybes, o derlius nuimamas naktį, kad būtų išsaugotas jų šviežumas ir aromato intensyvumas. Alkoholinės fermentacijos metu Pierre Zéro išsaugo visus naudinguosius elementus, tokius kaip polifenoliai, taninai, resveratrolis, vitaminai, mineralai ir kitos maistinės medžiagos bei antioksidantai. Kai vynas jau pagamintas, vyksta dealkoholizacijos procesas. Siekiant išsaugoti visus puikiam vynui būdingus skonius ir aromatus, vyninė laikosi griežto dealkoholizavimo protokolo, vadinamo "Spinning Cone Column".