Tikroji gardžios sriubos paslaptis – tobulai išvirtas sultinys. Ilgai verdamos daržovės ar mėsa atiduoda geriausias savo savybes, todėl galime mėgautis ne tik ypatingo skonio, bet ir aukštos maistinės vertės patiekalu. Tiesa, ne visuomet turime laiko praleisti net kelias valandas prie viryklės, o pasiruošti didesnį kiekį sultinio ir užšaldyti jį ateičiai taip pat neretai patingime. Tokiu atveju į pagalbą atskuba tirpūs Marigold sultiniai. Šveicariška kokybė užtikrina, kad šio gamintojo produkcija gaminama tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų, o sudėtis pritaikyta net veganišką gyvenimo būdą vedantiems žmonėms. Daržovių sultiniai gaminami be glitimo, mielių, GMO ir pridėto cukraus, be to, kai kurie jų praturtinti vitaminu D, todėl tai ne tik gardus, bet ir sveikatai palankus pasirinkimas gardžiausiems skoniams. Tai išties puikus priedas sriuboms, padažams, troškiniams, ryžių ar grūdų patiekalams, jį taip pat galima gerti tiesiog ištirpintą karštame vandenyje, kartu su mėgstamu skrebučiu ar viso grūdo dalių traupučiais.