MARFUGA – šeimos įmonė, gaminanti ir parduodanti alyvuogių aliejų Umbrijos regione jau nuo 1817 m. Ši tradicija prasidėjo Marfugos kalvos papėdėje, iš kurios ir kilo įmonės pavadinimas. Umbrijoje alyvuogių auginimas yra vienas seniausių Italijoje, nes pirmieji šiuo augalu rūpinosi etruskai. Dėl palankaus klimato ir dirvožemio sąlygų alyvmedžiai čia auga gausiai, o aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus tapo vienu iš pagrindinių Umbrijos turtų. Šiame regione nėra vietos, kurioje šie medžiai nebūtų auginami.
MARFUGA tikslas nuo pat įsikūrimo buvo gaminti nepriekaištingą aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejų, ir jiems tai puikiai pavyksta. Tai liudija gausybė apdovanojimų, gautų nacionaliniuose ir regioniniuose konkursuose. Šis aliejus yra ypač vertinamas tų, kurie mėgsta autentiškus ir natūralius produktus.
MARFUGA alyvuogių aliejus pasižymi vaisiškais ir kvapniais aromatais, kurie nepalieka abejingų. Jo skonis yra nepakartojamas, su ryškiais žolelių, artišokų ir žaliųjų migdolų atspalviais. Naudodami tik geriausias alyvuoges, MARFUGA užtikrina, kad kiekvienas butelis aliejaus atspindėtų ilgametę tradiciją ir aistrą, skirtą šiam nepaprastam produktui. Šis aliejus idealiai tinka tiek kasdieniniam naudojimui, tiek išskirtiniams kulinariniams eksperimentams.