Kombučia gamybą savo namuose kaip hobį pradėjo 2014-ųjų pabaigoje, kol galiausiai žingsnis po žingsnio buvo įkurta „Kombucha Vitality Drink“ darykla Latvijoje.
Ši kombučia yra gaminama išskirtinai tik paties gamintojo darykloje. Išvirus ekologišką arbatą su ekologiškais augaliniais priedais pagal savo receptus, gėrimas paliekamas fermentacijos procesui, kuris trunka apie dvi savaites. Kiekviename „Kombucha Vitality Drink“ gėrimo buteliuke atsiduria natūraliai atsirandančios gyvos ir aktyvios kultūros: gerosios bakterijos, mielės ir organinės rūgštys (acto rūgštis, pieno rūgštis, gliukono rūgštis, gliukurono rūgštis ir propiono rūgštis). Kombučia gėrimo gamybai naudojamos tik sertifikuotos ekologiškos sudedamosios dalys.