„Katu Katu kepyklėlė“ – tai šeimos verslas, įkurtas Žemaitijoje, Švėkšnoje. Kepyklėlė veiklą vykdo jau daugiau nei 20 metų, per kuriuos pelnė klientų pasitikėjimą už itin kokybiškus ir skanius kepinius. Kepyklėlės įkūrėjai siekia gaminti sveikatai palankesnius produktus, todėl dalis jų yra iš pilno grūdo miltų, malamų nedideliame Žemaitijos malūne.
„Katu Katu kepyklėlės“ kūčiukai nuo įprastų skiriasi tuo, kad yra pagaminti iš pilno grūdo miltų. Šie rankų darbo kūčiukai yra tradiciniai – su aguonomis. Tuo tarpu lietuviškus rankų darbo krekerius su „Bruschetta“ prieskoniais puikiai tinka valgyti kartu su įvairiomis užtepėlėmis ar kreminės konsistencijos paštetais. Krekeriai gaminami be pridėtinio cukraus, tinka veganams.