KANDYLAS – tai 1927 metais Graikijoje įkurta šeimos įmonė, garsėjanti tradiciniais sezamų produktais, tokiais kaip įvairių skonių tahini bei chalva. Turėdama beveik šimtmetį siekiančią tahini ir chalvos gamybos patirtį, Kandylų šeima išsiskiria gebėjimu suderinti tradicinius receptus su šiuolaikinėmis technologijomis.
Prekių ženklo produktai gaminami naudojant kruopščiai atrinktas aukščiausios kokybės sezamų sėklas, kurios natūraliai apdorojamos siekiant išsaugoti jų maistinę vertę ir unikalų skonį. KANDYLAS siūlo platų asortimentą: nuo klasikinio tahini iki inovatyvių chalvos skonių, skirtų tiek tradicinių, tiek modernių desertų mėgėjams. Plačiame asortimente rasi chalvą su medumi, kakava, migdolais bei nelukštentų sezamų chalvą.
Įsipareigojimas kokybei ir pagarba Graikijos kulinariniam paveldui yra pagrindinės šio prekių ženklo vertybės. Kiekvienas gaminys atspindi ne tik šeimos istoriją, bet ir meilę šiam amatui. KANDYLAS produktai yra ne tik gurmaniški delikatesai, bet ir autentiška Graikijos skonio patirtis, kurią vertina pirkėjai visame pasaulyje.