„Ecomil“ – ispaniški pieno pakaitalai iš ekologiškų migdolų, kokosų, anakardžių, sojų, avižų, speltų, ryžių, lazdynų – visai mažiems, pagyvenusiems ir visiems kitiems.
Ispanų gamintojo veiklos istorija prasidėjo dar 1991 metais iš paprastos idėjos patobulinti migdolų gėrimo receptą. Greitai aplankiusi sėkmė paskatino „Ecomil“ gaminti skanius bei maistingus produktus. Šiandien „Ecomil“ yra pirmaujantis prekės ženklas Europoje ekologiškų pieno pakaitalų iš migdolų kategorijoje, eksportuojantis savo produktus į daugiau nei 50 šalių visame pasaulyje. „Ecomil“ yra savarankiškas, ne tarpnacionaliniam koncernui priklausantis gamintojas.
Šie pieno pakaitalai pasižymi aukšta kokybe, maistingomis savybėmis ir puikiu skoniu.
„Ecomil“ asortimento pagrindą sudaro produktai, kuriuose ne tik nepridėta cukrų, bet jie yra ir be natūralių cukrų (sudėtyje natūralių cukrų yra tik <0.3 g/100 g ar net mažiau) – kas rinkoje labai reta. Nes iki šiol parduotuvių lentynose dominuoja saldinti gėrimai. „Ecomil“ atsižvelgia ir į vegetarų, veganų bei laktozės netoleruojančių žmonių poreikius. Visi pieno pakaitalai 100% augalinės kilmės, be cholesterolio, turi žemą glikemijos indeksą. Fabrike negaminami produktai iš pieno, todėl juose nėra ne tik laktozės ar pieno, bet ir jų pėdsakų.
„Ecomil“ gėrimus tinka vartoti kaip šiltus ar šaltus gėrimus, su sausais pusryčiais, ruošiant padažus, pyragus, blynelius, pudingus ir kitus patiekalus. Tinka balinti kavą ar arbatą.
Šio gamintojo asortimente ne tik augaliniai gėrimai, bet ir įvairūs augaliniai padažai ir kremai be laktozės, kurie yra puiki alternatyva įprastai grietinėlei – ypač praverčia kulinarijoje.
„Ecomil“ – stiprus miltelių pavidalo pieno pakaitalų gamintojas. Miltelių pavidalo produktai turi daug privalumų, lyginant su skystais. Reikia daug mažiau pakuotės, todėl lieka mažiau šiukšlių. Milteliai ilgiau galioja, juos galima laikyti nebūtinai šaldytuve, patogu pasiimti keliaujant ir pan. Iš miltelių galima pasidaryti norimos koncentracijos ir saldumo gėrimą, naudoti juos ruošiant košes ar kitą maistą.