Gardi meilės sau istorija.
Dvaro kavos kultūros dalis – istoriškai prasmingos bekofeinės arbatos ir kavos, tvariai gaminamos iš Lietuvoje subrandintų žiedų, šaknų ir sėklų. Istorinės šių gėrimų alternatyvos nuo seno gaminamos ir vartojamos mūsų kraštuose, yra daugeliui pažįstamos nuo vaikystės, o dabar, eksperimentų dėka, įgavusios ir šiuolaikinio skonio.
Autentiškoje Sližių dvaro aplinkoje džiovinama ir skrudinama Dvaro kavų produkcija kviečia lietuviškomis vaistažolėmis mėgautis gurmaniškai, kurti naujus asmeninius ritualus, atgaivinti ryšį su gamta ir istorija.
Dvaro kavos asortimente rasi varnalėšų ar kiaulpienių šaknų, miežių bei gilių kavų, taip pat kafijos, kurioje susijungia juodos duonos ir karamelės aromatai, kartaus šokolado ir skrudintų riešutų garduma. Dvaro kavos siūlo pasimėgauti ir Damasko rožių, kanapių žiedų arba fermentuota gauromečio arbata.
Bekofeinės kavos ir arbatos yra praturtintos antioksidantais, tinka imunitetui stiprinti, taip pat yra puikus pasirinkimas, kai reikia pagerinti virškinimą, reguliuoti gliukozės kiekį kraujyje ar tiesiog naujų jėgų švariai savaitės pradžiai.