„Coriolanum“ – aukščiausios kokybės extra virgin alyvuogių aliejus, išgaunamas šaltuoju būdu Pietų Italijoje. Šis aliejus spaudžiamas tik mechaniniu būdu, išlaikant autentišką skonį ir maistines savybes. Jis ne tik praturtina kasdienį maistą, bet ir tinka kūno priežiūrai.
Šeimos valdomame ūkyje, įsikūrusiame netoli Corigliano Calabro ir Sibari miestelių, auginamos Dolce di Rossano ir vietinės veislės alyvuogės. Surinkus rankomis, alyvuogės per 12 valandų virsta aliejumi, spaudžiant ne aukštesnėje nei 27 °C temperatūroje. Šis procesas garantuoja ne tik puikų skonį, bet ir tinka žaliavalgiams.
„Coriolanum“ aliejus yra universalus. Jis idealiai tinka salotoms, makaronams, žuviai, mėsai ir kitam maistui gardinti. Naudojant kosmetikoje, aliejus gali būti naudojamas vienas arba praturtintas žolelėmis ar eteriniais aliejais.
Sudėtyje vyraujančios mono-nesočiosios riebalų rūgštys leidžia jį naudoti ir švelniam troškinimui ar kepimui neaukštoje temperatūroje, bet norint išsaugoti visas naudingąsias savybes, rekomenduojama aliejų vartoti nekaitintą, o pilti ant jau paruoštų patiekalų ar sriubų.
Išpilstytas į tamsaus stiklo butelius, „Coriolanum“ užtikrina ne tik skonio, bet ir kokybės ilgaamžiškumą.