Cantero de Letur ekologiškus pieno produktus gamina nuo 1990 metų Ispanijoje. Šis gamintojas ne tik garantuoja aukščiausią žaliavos ir gaminių kokybę, bet rūpinasi ir savo auginamų gyvulių gerove, užtikrinant ramų ir patogų jų gyvenimą ūkyje.
Cantero de Letur veiklą vykdo maksimaliai gerbiant gamtą, vartoja švarią energiją, o gamybos procesų metu susidariusius šalutinius produktus perdirba, todėl visa ūkio veikla užtikrina draugišką santykį su gamta ir žmogaus sveikata.
Cantero de Letur siūlomas ekologiškas ožkų pieno sūris pasižymi kremine konsistencija, švelniu aromatu, savitu skoniu. Produkto sudėtyje gausu baltymų ir kalcio, kurie palaiko normalią kaulų būklę, energijos apykaitą, raumenų masės augimą, virškinimo veiklą. Sūrį skanu valgyti vieną ar kaip užkandį su vaisiais, uogienėmis ir kitais priedais, dėti į salotas ar ant sumuštinio – praturtinęs savo mitybą ožkų sūrio produktais, galėsi mėgautis ne tik išskirtiniu skoniu, bet ir lengvesniu virškinimo procesu – išbandyk pats!