„Baltų“ ledų skoniuose suskamba vienas kitą papildančių natūralių aukščiausios kokybės produktų kvapai ir skoniai. Tradicinis desertas – ledai – naujai atgimė vyriausiajai „Baltų“ ledų gamybos technologei suderinus Italijos ledų gamintojų meistrystę su trupučiu fantazijos ir Azijos virtuve. Eksperimentuojant su kedrais, kanapėmis, levandomis, kardamonu, juodaisiais pipirais ir kitais ingredientais, kurių visai nesitikėtume rasti leduose, buvo sukurti visiškai unikalių, ypatingų skonių ledai.
„Baltų“ ledų unikalumą atsiskleidžia ne tik ingredientai, bet ir vartojimo ypatingumas – jie nėra vien karštos vasaros dienos desertas, bet gurmaniškuose maisto deriniuose atsiskleidžiantis produktas.
„Baltų“ ledai gaminami šalia Vilniaus Pikutiškių kaime, „Craft“ manufaktūroje, nedidelėmis partijomis, daug dėmesio skiriant kiekvienos jų skoniui ir kokybei išgauti. Šios technologijos dėka „Baltų“ ledų technologai sugeba ledų receptūrose nenaudoti cheminių priedų, kvapiklių, dažiklių ir pan. Būtent dėl to gaunamų galutinių produktų partijos būna visiškai unikalios, o ledai – skanūs ir švieži, kaip naminiai ledai.