Ūkininkės Daivos Kvedaraitės ekologiškas šaltalankių ūkis ir prekės ženklas, įkurtas 2004 m. Jau nuo 2005 m. pasodinti pirmieji šaltalankių sodinukai. 2009 m. gautas pirmasis derlius, kuris paskatino dar didesnį ūkio plėtimąsi. 2014 m., įrengus šaldytuvus ir perdirbimo cechą, buvo pradėta gaminti šaltalankių produkcija su prekės ženklu „Amberry“.
„Amberry“ šaltalankių sultys yra gaminamos ne iš koncentrato, o 100% grynos, ir iš lietuviškų, ekologiniame ūkyje užaugintų šaltalankių uogų. Sultyse nėra pridėto cukraus, produkto sudėtyje yra tik natūralių cukrų.
Šaltalankio uogos yra laikomos tikrų tikriausiu vitaminų šaltiniu. Uogose gausu vitaminų, mineralų bei biologiškai aktyvių medžiagų, reikalingų gerai žmogaus savijautai palaikyti, todėl jos puikiai tinka vartoti sergant mažakraujyste ar esant avitaminozei.