„Pasticceria Fraccaro“ tradicinis itališkas kalėdinis pyragas PANETTONE.
Natūraliai raugintas.
Puikiai tinka šventiniam stalui ar kaip dovana.
„Pasticceria Fraccaro“ istorija puikiai atspindi meistriškumo ir šeimos tradicijų svarbą. Nuo pat įkūrimo 1932 metais ši šeimos įmonė išsiskyrė savo autentiškumu ir aistra amatininkų kepimo menui. Elena ir Giovanni Fraccaro pradėjo nuo mažos kepyklėlės Castelfranco mieste, kurios duonos ir saldžiųjų skanėstų kvapas greitai pelnė žmonių meilę.
Jų gaminiai, tokie kaip focaccia, panettone ir įvairūs kiti skanėstai, vis dar gaminami su ypatingu dėmesiu ir rankų darbu, net jei kai kurie procesai šiuo metu ir yra automatizuoti. Šiandien įmonė išlaiko tuos pačius vertybių pagrindus – paprastumą, autentiškumą ir šeimos artumo jausmą, kurie buvo perduodami iš kartos į kartą. Šie principai užtikrina, kad jų gaminiai išlaiko natūralumą ir primena vaikystės namų šilumą.
Fraccaro šeimos kepykla – tai ne tik skanėstų gamyba, bet ir šeimos tradicijų tęstinumas bei siekis išlaikyti aukščiausią kokybę.
Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai, razinos sultanas, kiaušiniai, sviestas (pieno), cukrus, apelsinų žievelių cukatos (apelsinų žievelės, gliukozės-fruktozės sirupas, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis), rehidruoti nenugriebto pieno milteliai, kiaušinių tryniai, natūralios mielės 2.8% (kvietiniai miltai, vanduo), emulsikliai: riebalų rūgščių mono- ir digliceridai; gliukozės sirupas, natūralios kvapiosios medžiagos, kakavos aliejus, druska.
Sudėtyje gali būti riešutų, sojų ir garstyčių pėdsakų.
Maistinė vertė (100 g) – 1532 kJ/365 kcal: riebalų 14 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 8.5 g), angliavandenių 51 g (iš kurių cukrų 25 g), skaidulinių medžiagų 2.2 g, baltymų 7.6 g, druskos 0.49 g.