100% grynos „Rabenhorst“ ekologiškos sultys „Regeneracija“ yra išspaustos iš šviežių vaisių ir uogų: baltųjų vynuogių, obuolių, aronijų, acerolos vyšnių, šeivamedžio. Puikus skonis iš harmoningai tarpusavyje suderintų vaisių. Tinka mitybai praturtinti, kaip užkandis skubantiems ar kaip vitaminingas desertas. Tinka veganams.
Pagamintos tik iš labai aukštos kokybės žaliavos, o ne pagamintos iš koncentrato. Be pridėto cukraus ar kitų saldiklių (produkto sudėtyje yra natūralių cukrų), be jokių konservantų, be dažiklių ar kitokių priedų. Ypač švelni pasterizacija.
Dienos porcijoje 200 ml sulčių yra 24 mg vitamino C, kas sudaro 30% RMV*. Vitaminas C – iš pačių sulčių, ypač daug iš acerolos.
Vitaminas C padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį ir palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
„Rabenhorst“ daugiau nei 200 metų patirtis ir meistriškumas sulčių gamyboje atsispindi kiekviename jų žingsnyje! Pradedant nuo kruopščiai atrinktų, kokybiškų žaliavų iki išpilstymo. Švelnus sulčių apdorojimo būdas užtikrina aukštą kokybę, sultyse išsaugomos naudingos medžiagos.
Tamsaus stiklo butelyje. Atidarius laikyti šaldytuve. Sunaudoti per 5 dienas.
Sužinokite daugiau:
- Interviu su kompanijos „Rabenhorst“ atstove: apie pasterizavimą, kokybę ir sulčių gėrimą vietoj šampano
UAB „Bio Sala“ neatsako už šiose nuorodose esantį informacijos turinį.
„Rabenhorst“ – tikrų sulčių gamintojas iš Vokietijos, jas spausti pradėjęs daugiau nei prieš 200 metų, ekologiškas – nuo 1969 metų. Sultys spaudžiamos tik iš šviežių vaisių ir daržovių, o negaminamos iš koncentrato, kaip įprasta. Jų įvairovė didžiulė – nuo egzotiškų goji, granatų ir malpigijų (acerola) iki gerai pažįstamų spanguolių, burokėlių.
Kuo „Rabenhorst“ sultys išskirtinės?
• iš šviežių uogų, vaisių ir daržovių
• tik iš labai aukštos kokybės žaliavos
• be jokių konservantų
• be pridėto cukraus ar kitų saldiklių
• be dažiklių ar kitokių priedų
• dauguma ekologiškos
• ypač švelni pasterizacija
• bekompromisė kokybės priežiūra ir žaliava
• tik iš patikimų ūkių
• įspūdingo skonio ir aromato
Sultys tampa tokios skanios gamintojo ilgalaikių įgūdžių, kūrybiškumo ir meistriškumo dėka – renkantis vaisius bei daržoves, kuriant mišinius, parenkant tausojančius apdorojimo būdus, pilstant į butelius ir t.t.
Kompanija yra ištobulinusi unikalų pasterizacijos metodą (toks pasterizavimo įrenginys yra tik vienas pasaulyje). Sultys kaitinamos iki 80–90°C temperatūros vos 15 sekundžių, o tuomet staigiai atvėsinamos. Kadangi jos neužverda, išsaugomi vitaminai ir kitos naudingosios medžiagos. Tokia inovatyvi pasterizacija yra viena iš priežasčių, kodėl „Rabenhorst“ sultys tokios turtingos skonio ir vasaros aromato.
Šios sultys yra ne tik nepakartojamo skonio, bet ir sveikos. Kai kuriose šalyse, pavyzdžiui, Vokietijoje, sultys visų pirma atsirado ne maisto prekių parduotuvėse, o vaistinėse – čia jos būdavo ir spaudžiamos, ir pardavinėjamos. Net ir dabar, kai maisto prekių parduotuvių tinklai išsiplėtę po visą šalį, tikros, grynos ir ekologiškos sultys liko vaistinių asortimente. Didžioji dalis kompanijos „Rabenhorst“ sulčių Vokietijoje parduodama būtent vaistinėse. Kai kurios iš jų, pavyzdžiui, vaikams skirta sulčių linija „Rotbäckchen“, rekomendojamos Vokietijos vaistininkų asociacijos.
Skirtingos sultys gali turėti skirtingą poveikį ir naudą organizmui, tačiau visose natūraliose sultyse, kurios pagamintos iš kokybiškų vaisių ar daržovių, gausu antioksidantų – tad jos naudingos bendrai gerai organizmo savijautai.
„Rabenhorst“ sultis gerti reikėtų kaip maistą, maždaug po pusę stiklinės per dieną, atskirai nuo valgio. Kai kurios iš sulčių yra maisto papildai, todėl turi dozavimo instrukcijas ir indelius. Kitos tinka mitybai praturtinti, kaip užkandis skubantiems ar kaip vitaminingas desertas.
Kai kas negeria sulčių dėl į jas pridėto cukraus ar natūralių sultyse esančių cukrų. „Rabenhorst“ sultyse nėra pridėto cukraus. O natūraliai esančių cukrų niekaip negalima lyginti su rafinuotu cukrumi. Juk natūraliai vaisuose ar uogose esantys cukrūs sąveikoje su skaidulomis, vitaminais ir kitomis naudingomis medžiagomis visai kitaip veikia žmogaus organizmą. Be energijos, t.y. angliavandenių mes negalėtume gyventi. O organizmas vis tiek jų išsireikalaus.
Tinkamas kiekis kokybiškų sulčių yra puikus būdas stiprinti organizmą.
Sudedamosios dalys: baltųjų vynuogių sultys*, obuolių sultys*, aronijų sultys*, acerolos vyšnių minkštimas*, šeivamedžio sultys*.
*– iš ekologinių ūkių.
Maistinė vertė (100 ml) – 254 kJ/60 kcal: riebalų <0.5 g (iš jų sočiųjų <0.1 g), angliavandenių 15 g (iš jų cukrų 14 g), skaidulinių medžiagų <0.5 g, baltymų <0.5 g, druskos 0.03 g, vitamino C 12 mg (15% RMV).
RMV – referencinė maistinė vertė suaugusiajam.
Vitaminas C padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą intensyvaus fizinio krūvio metu ir po jo. Vitaminas C padeda palaikyti normalų kolageno, kuris reikalingas normaliai kraujagyslių, kaulų, kremzlių, dantenų, dantų, odos funkcijai, susidarymą. Vitaminas C padeda palaikyti normalią: imuninės sistemos veiklą; energijos apykaitą; nervų sistemos veiklą; psichologinę funkciją. Vitaminas C padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos. Padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį, padeda atstatyti redukuoto pavidalo vitaminą E, gerina geležies absorbciją.
Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.