TASTELANGHE skrudinti lazdynų riešutai „Nocciola Piemonte I.G.P“.
Be glitimo. Turi daug skaidulinių medžiagų.
Skanu valgyti kaip užkandį, dėti į vaisių salotas, desertus, sausus pusryčius, kepinius ir kitus patiekalus.
Langhe (Langė) regione, kadaise gyveno ūkininkas, kurio širdyje buvo svajonė: priversti žmones pamilti nepakartojamą „Tonda Gentile delle Langhe“ užaugintų lazdyno riešutų skonį. Tai jo istorija. O kartu tai ir TASTELANGHE įmonės atsiradimo istorija.
Šiandien jau drąsiai galima teigti, kad ši italų ūkininko svajonė išsipildė, nes yra gausybė žmonių neabejingų gardėsiams pagamintiems iš „Tonda Gentile delle Langhe“ lazdyno riešutų.
[Langė - kalvota vietovė į pietus ir rytus nuo Tanaro upės Pjemonto provincijose, Pjemonte, šiaurės Italijoje.]
Sudedamosios dalys: 100% lazdynų riešutai “Nocciola Piemonte IGP” iš Langhe regiono.
Maistinė vertė (100 g) - 2863 kJ/693 kcal: riebalų 64.0 g (iš jų sočiųjų 4.5 g), angliavandenių 10.0 g (iš jų cukrų 4.3 g), skaidulinių medžiagų 8.7 g, baltymų 15 g, druskos 0.05 mg.