Galingosios Inkų sėkos! Švelniai riešutinio skonio, gali būti plačiai vartojamos. Turi ypač daug skaidulinių medžiagų, taip pat yra puikus baltymų šaltinis.
Vartojimas: sriuboms, daržovių patiekalams, įdarams, garnyrams.
Paruošimas: 250 g sėklų užpilkite 625 ml vandens, užvirkite, virkite 30 min, po to leiskite 5 min išbrinkti.
Sudedamosios dalys: burnočių sėklos*.
* – iš ekologinių ūkių (sertifikato nr. žr. ant pakuotės).
100 g yra: energinės vertės 1564 kJ/ 370 kcal, riebalų 7 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,6 g, angliavandenių 58,7 g, iš kurių cukraus 2 g, skaidulinių medžiagų 7,4 g, baltymų 14,4 g, druskos <0,025 g.