„ACALA“ ekologiškas baltojo vyno stiliaus putojantis arbatos gėrimas. Gazuotas.
Kaip vidutinio intensyvumo baltas vynas. Nealkoholinis.
Baltojo Vyno stiliaus aromatas ir skonis gimsta iš tobulo dviejų arbatų derinio. Stiliumi panašus į Chardonnay baltąjį vyną iš Burgundijos. Šiuos ACALA gėrimo pagrindinius akcentus išryškina gėliška kanapių arbata Felina ir žalioji arbata iš garsiojo Junanio regiono Kinijoje.
Baltojo Vyno stiliaus išsiskiria subalansuotu kompleksiškumu – ilgai išliekantis poskonis puikiai tinka prie įvairiausių patiekalų.
Kvapas prasideda lazdyno riešutų ir migdolų užuominomis, toliau tęsiasi medetkų bei šeivamedžio žiedų švelniu aromatu ir baigiasi žemiškomis natomis.
Skonis yra turtingas ir ekstravagantiškas, tuo pačiu gaivus ir subalansuotas. Patiekite atvėsintą baltojo vyno taurėje.
Laikyti nuo + 2 ºC iki + 24 ºC. Mėgautis atvėsintu. Atidaryti lėtai. Atidarius laikyti + 4 ºC - + 6 ºC temperatūroje, suvartoti per 3 d. Galimos natūralios nuosėdos. Alk. 0,0% tūrio.
ACALA – pirmoji įmonė Lietuvoje gaminanti premium klasės putojančią arbatą, naudojanti ypatingas technologijas. Naujausios žinios ir ilgametės gamybos tradicijos someljė meistrams leido sukurti taurų, tobulai subalansuotą nealkoholinį gėrimą.
ACALA gėrimų gamybai naudojamos tik kruopščiai atrinktos arbatos, Druskininkų šaltinio vanduo, lietuviškas ekologiškas cukrus ir fermentuotos arbatos kultūra (Medusomyces gisevii).
Įmonės šūkis – Gastronomical, Natural, Social.
Įmonės vertybės – ekologiškumas, kokybė, sveikata, kūryba, nuoširdus bendradarbiavimas ir amžių patikrintos tradicijos.
Sudedamosios dalys: Druskininkų šaltinio vanduo, cukrus*, arbata (kanapė*, žalioji*, citrinžolė*), fermentuotos arbatos kultūra (medusomyces gisevi)*.
*ekologiška žaliava.
100 ml maistingumas: Energinė vertė 35 kJ/8 kcal;
Riebalai 0 g; iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g; Angliavandeniai 2,0 g; iš kurių cukrų 1,9 g; Baltymai 0,1 g; Druska <0,03 g.