Ekologiškas Italijoje pagamintas „Aiello“ pistacijų kremas – tikras gardėsis. Puikaus skonio, tinka desertams ir saldiems užkandžiams. Skaidulinių medžiagų šaltinis.
Kuo jis skiriasi nuo kitų riešutinių kremų?
• Šiame pistacijų riešutų net 45%.
• Be jokių hidrintų ar rafinuotų aliejų (palmių, rapsų ar kitų).
• Šio kremo tirštumo pagrindas – kakavos sviestas. Neperdirbtas, vertingas ir brangus ingredientas, kurio masinėje produkcijoje paprastai nevartoja.
• Cukrus cukranendrių ir nerafinuotas.
Stiklainėlyje su užsukamu dangteliu.
Sertifikuotas ekologiškas produktas.
Sertifikato nr. žr. ant pakuotės.
„Aiello“ – tai šeimos verslas iš pietų Italijos. Skanėstų gamyboje yra naudojami vietiniai itališki produktai: lazdynų riešutai iš Pjiemonto regiono, migdolai iš Sicilijos arba Apulijos, pistacijos iš Scilijos, citrusiniai vaisiai ir medus iš Kalabrijos. Kompanijos veikloje dera tradicijos ir inovacijos.
Sudedamosios dalys: pistacijos* 45%, nerafinuotas cukranendrių cukrus*, saulėgrąžų sėklų aliejus*, nugriebto pieno milteliai*, kakavos sviestas*, itališki migdolai*, saulėgrąžu lecitinas*.
* – iš ekologinių ūkių.
Sudėtyje gali būti sojos, žemės riešutų ir kitų riešutų bei sezamų sėklų pėdsakų.
Maistinė vertė (100 g) – 2323 kJ/556 kcal: riebalų 31 g (iš jų sočiųjų 4.6 g), angliavandenių 55 g (iš jų cukrų 46 g), baltymų 12 g, skaidulinių medžiagų 4.6 g, druskos 0.11 g.