„Ritonka“ pieniškas šokoladas su pistacijomis DUBAI CHOCOLATE.
Dubajaus šokoladas – tikros prabangos ir išskirtinio skonio derinys. Pagamintas iš aukščiausios kokybės kakavos, pistacijų pastos ir ypatingo traškumo suteikiančios Kadayif tešlos, šis šokoladas perteikia Artimųjų Rytų skonių bei aromatų subtilumą. Kiekvienas kąsnis – tai gurmaniška kelionė, įkvėpta Dubajaus elegancijos ir unikalumo.
Šokoladas su tikru auksu.
„Mano aistra – gaminti, nustebinti ir pradžiuginti žmones naujais kulinariniais kūriniais“, – sako Christianas Jeschke. Vieną dieną jis pirmą kartą pagamino naminį kečupą draugams per grilio vakarą. Grupė iškart pamėgo šį kečupą, paruoštą su grynu medumi, be jokių cheminių priedų ar krakmolo. Netrukus Christianas sukūrė įvairių unikalių skonių, naudodamas tokius ingredientus kaip kava, šokoladas ir prieskoniai. Taip 2016 m. prasidėjo „Ritonka... pagaminta su meile“ istorija.
Kartu su partnere Ivana Fabianova jis savo idėją pavertė verslu.
Sudedamosios dalys: pieniškas šokoladas (cukrus, kakavos masė, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis: sojų lecitinas; burbono vanilė), pistacijų kremas (pistacijos 45%, cukrus, saulėgrąžų aliejus, kakavos aliejus, pieno milteliai, išrūgų milteliai, extra virgin alyvuogių aliejus, emulsiklis: sojų lecitinas), Kadayif tešla (kvietiniai miltai, vanduo, kukurūzų krakmolas, saulėgrąžų aliejus, druska, konservantas: kalio sorbatas; emulsiklis: sojų lecitinas), druska, valgomi aukso lapeliai, pistacijos.
Kakavos mažiausiai 33.6%.
Sudėtyje gali būti kitų riešutų pėdsakų.
Maistinė vertė (100 g) - 2270 kJ/542 kcal: riebalų 31.2 g (iš jų sočiųjų 18.6 g), angliavandenių 57.2 g (iš jų cukrų 53.9 g), baltymų 7.1 g, druskos 0.04 g.